خیار طریق مسیر ابریشم به ترتیب به شمال چین

خیار (Cucumis sativus L.) متعلق به تیره Cucumis از خانواده Cucurbitaceae است و از نظر اقتصادی یک سبزی میوه مهم است.

سه گونه وحشی یا نیمه وحشی خیار وجود دارد: C. sativus L. var. hardwickii، C. sativus L. var. sikkimensis، C. sativus L. var. xishuangbannanesis.

خیار بومی هند است و احتمالاً از دامنه‌های خیار گلخانه ای درختی کوه هیمالیا سرچشمه گرفته است.

خیار حدود 3000 سال پیش در هند کشت می شد و به نظر می رسد که به سرعت در آسیای غربی و سپس به اروپای جنوبی گسترش یافته است.

خیار از طریق مسیر ابریشم به ترتیب به خیار گلخانه ای ناگین شمال چین و از مرز برمه و هند و چین به چین جنوبی وارد شد.

تجزیه و تحلیل تنوع ژنومی نشان داد که ژرم پلاسم های هسته خیار به چهار گروه جغرافیایی شامل هند، اوراسیا، آسیای شرقی و Xishuangbanna تقسیم شدند.

خیار

امروزه خیار به طور گسترده در مناطق معتدل و گرمسیری در سراسر جهان کشت می شود.

مجموع تولید خیار در سراسر جهان 87,805,086 تن بود و آسیا با 84.9 درصد از کل تولید جهان در سال 2019 بزرگترین تولیدکننده بود.

علاوه بر این، خیار به عنوان یک گیاه مدل برای خیار گلخانه ای مطالعه تعیین جنسیت و زیست شناسی آوندی است.

خیار با آب فراوان، مواد مغذی و ترکیبات فیتوشیمیایی، کاربردهای همه جانبه ای در آشپزی، درمانی و آرایشی دارد.

خیار دارای مزایای متعددی مانند دیپلوئید، ژنوم کوچک، چرخه زندگی کوتاه و سیستم جفت گیری خودسازگار است، بنابراین برای مطالعات ژنتیکی مناسب است.

در نتیجه، مطالعات متعددی برای کشف معجزه خیار انجام شده است.

این کتاب مزایای گسترده، تولید و بازار، کشت و مدیریت خیار گلخانه ای هیدروپونیک  آفات و بیماری ها، پیشرفت پرورش خیار را پوشش می دهد.

  • منابع:
    1. Introductory Chapter: Studies on Cucumber
  • تبلیغات:
    1. فردی که توانست با پتو در یک رودخانه ماهی بگیرد؟!؟!
    2. دختری که قابلیت تغییر شکل را دارد!
    3. استفاده از مانکن لباس زنانه در ایران ممنوع اعلام شد!
    4. حمله مورچه ها به پنجره پی وی سی خانه ایی در شمال!