یک غذای شیرین پخش شده از هویج که آسیاب شده، میز عسلی فلزی خرد شده یا خرد شده است تا با شکر، آب لیمو، دارچین و میخک ترکیب شود.
مربای هویج را میتوان با قرار دادن مقدار کمی روی پنیر خامهای روی کراکر به عنوان پیشغذا سرو کرد یا میتوان از آن به عنوان مادهای در سسهایی که برای طعم دادن به سالاد و گوشت استفاده میشود، استفاده کرد.
این اسپری با طعمی شبیه به چاتنی می تواند طعم انواع غذاها را افزایش دهد.
طعم شیرین هویج آن را با پنیر رسیده ترکیب می کند. مربای هویج ژله ای را با هم آماده می کنیم!
مواد اولیه:
- 2 کیلوگرم هویج
- 6 عدد لیمو
- شکر 400 گرم
هویج ها را کاملا بشویید، محصولات کشاورزی خراسان رضوی تمیز کنید، خراش دهید، رنده کنید.
خیلی کم آب (تقریبا ۲ لیوان)، شکر، آبلیمو و پوست لیمو (فقط قسمت زرد) را با تفاله هویج روی شعله بریزید.
مرتب هم بزنید، روی حرارت متوسط بپزید تا مربا غلیظ شود. تقریباً بعد از 30 دقیقه، مقدار کمی از مربا را با قاشق چایخوری بردارید و در بشقاب نعلبکی قرار دهید.
با یک انگشت تمیز و خشک یا قاشق چای خوری، از وسط مربا روی نعلبکی خطی بکشید تا یک «کانال» ایجاد شود (مراقب باشید: داغ است!): اگر کانال سر جایش بماند، مربا جا افتاده است.
اگر مربا به سمت داخل تراوش کند تا دوباره به نیمه های شکسته بپیوندد، زمان پخت بیشتری نیاز است.
گاهی اوقات این آزمایش باید دو بار تکرار شود وقتی آماده شد، حرارت را خاموش کنید و پوست لیمو را از آماده سازی خارج کنید.
مربای داغ را در شیشه های کواترو استاجیونی که قبلاً آب پز کرده اید بریزید تا ضد عفونی شود و تا یک سانتی متر از لبه آن ها را پر کنید.
لبه های شیشه را کاملا تمیز کنید و درب های کواترو استاژیونی را بدون سفت شدن زیاد ببندید (اگر زیاد سفت شوند هوا خارج نمی شود و خلاء ایجاد نمی شود).
شیشه های محصولات شرکت آراد برندینگ مربای هویج خود را حداقل به مدت 15 دقیقه زیر و رو کنید. پس از سپری شدن این زمان، آنها را به حالت عمودی برگردانید و اجازه دهید در جای خشک و خنک خنک شوند.
- منابع:
- تبلیغات: