نخود سریع‌ترین محصولی است که برای مصرف فوری انسان رشد

حبوبات غلات به عنوان منابع اصلی پروتئین محلول در سراسر جهان شناخته شده اند. نخود در اصل سریع‌ترین محصولی است که برای مصرف فوری انسان رشد می‌کند.

و به‌عنوان منبع پروتئینی برای برنامه‌های نخود آبگوشتی سبز پردازش مواد غذایی، پتانسیل اثرگذاری بالاتری را دارد.

پذیرش بهتر غذای غنی از پروتئین نخود به دلیل ویژگی های چندگانه نخود، کیفیت عملکردی عالی، ارزش ویتامین بالا، در دسترس بودن و هزینه نسبتا کم است.

پروتئین های نخود فقط اسیدهای آمینه مغذی نیستند، بلکه منبعی ضروری از پپتیدهای زیست فعال هستند که فواید سلامتی را ارائه می دهند.

این فصل بر روی اطلاعات حاضر از روش های نخود آبگوشتی پخته جداسازی، استخراج و پروتئین های دانه در نخود تمرکز دارد.

به طور کلی، ما معتقدیم که تحقیقات مشابه و پیشرفت در مورد پروتئین نخود برای افزایش قابل توجه بیشتر در استفاده از پروتئین نخود مورد نیاز است.

حبوبات غلات به عنوان منابع اصلی پروتئین محلول در سراسر جهان شناخته شده اند.

نخود

نخود در اصل سریع‌ترین محصولی است که برای مصرف فوری انسان رشد می‌کند و به‌عنوان منبع پروتئینی برای برنامه‌های پردازش مواد غذایی، پتانسیل اثرگذاری بالاتری را دارد.

دانه های نخود منبع ضروری نخود آبگوشتی پلو پروتئین های گیاهی هستند.

پذیرش بهتر غذای غنی از پروتئین نخود به دلیل ویژگی های چندگانه نخود، کیفیت عملکردی عالی، ارزش ویتامین بالا، در دسترس بودن و هزینه نسبتا کم است.

پروتئین های نخود فقط اسیدهای آمینه مغذی نیستند، بلکه منبعی ضروری از پپتیدهای زیست فعال هستند که فواید سلامتی را ارائه می دهند.

این فصل بر روی اطلاعات حاضر از نخود آبگوشتی روش های جداسازی، استخراج و پروتئین های دانه در نخود تمرکز دارد.

به طور کلی، ما معتقدیم که تحقیقات مشابه و پیشرفت در مورد پروتئین نخود برای افزایش قابل توجه بیشتر در استفاده از پروتئین نخود مورد نیاز است.

  • منابع:
    1. Pea Seed Proteins: A Nutritional and Nutraceutical Update
  • تبلیغات:
    1. آیا میدانستید دلیل راه رفتن پنگوئن ها بخاطر نخوردن کنسرو است؟
    2. استفاده از لوله پلی اتیلن برای ساخت کیکهای چند طبقه
    3. میز چتر داری که در آسمان شهر به پرواز درآمد!
    4. گل فروشی که سازنده دسته گل با سنجد بود