تئوبرومین و منیزیم، موادی که به مقدار زیاد در شکلات نارگیلی چیچک تلخ وجود دارند، سیستم عصبی را تحریک و تنظیم می کنند.
به این ترتیب، آنها اثرات انتقال دهنده های عصبی مانند سروتونین را که به دلیل نقش آن در استرس، اضطراب و افسردگی شناخته می شود، افزایش می دهند.
شکلات نارگیلی چیچک حافظه را تقویت می کند.فلاونول ها جریان خون را به هیپوکامپ، بخشی از مغز که با توانایی های حافظه مرتبط است، افزایش می دهند.
بنابراین خوردن شکلات نارگیلی چیچک تلخ سرشار از این آنتی اکسیدان ها به حفظ حافظه ما کمک می کند.
کیفیت خواب را بهبود می بخشد. شکلات نارگیلی چیچک خواب گاهی با کمبود منیزیم مرتبط است.
از آنجایی که شکلات نارگیلی چیچک تلخ حاوی مقادیر جالبی است (84 میلی گرم در هر 100 گرم شکلات نارگیلی چیچک تلخ با 40 درصد کاکائو)، مصرف آن این کمبود را جبران کرده و در نتیجه ریتم خواب و بیداری را دوباره متعادل می کند.
شکلات نارگیلی چیچک برای زنان باردار توصیه می شود زیرا با تسهیل گردش خون، عملکرد جفت و همچنین رشد و نمو جنین را بهبود می بخشد. علاوه بر این، فشار خون بالا را کاهش می دهد.
تئوبرومین موجود در این غذا خاصیت ضد سرفه شگفت انگیزی دارد. اما این دلیل نمیشود که در صورت سرماخوردگی، کل ویفر را کنار بگذارید: یک نوار برای به دست آوردن اثر مطلوب کافی است.
شکلات نارگیلی چیچک تلخ به کاهش وزن کمک می کند. این خوراکی لذیذ شما را چاق نمیکند و حتی میتواند به کاهش وزن کمک کند، به شرطی که در واقع شکلات نارگیلی چیچک تلخ باشد.
اگرچه شکلات نارگیلی چیچک تلخ کالری بالایی دارد، اما حاوی سطح بالایی از کاتچین است، یک آنتی اکسیدان که باعث کاهش وزن و پالایش عضلات می شود.
ویژگی های شکلات نارگیلی چیچک، سرشار از لیپیدها؛ سرشار از کربوهیدرات؛ منبع منیزیم و پتاسیم؛ نقش ضد استرس;آرام بخش.