تحقیقات نشان داده است که خوردن بادام زمینی روکش دار فله ای می تواند خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد.
همچنین بادام زمینی دارای مقدار عالی پروتئین و ویتامین E است، بنابراین به کاهش خطر ابتلا به سرطان کمک می کند. دارای محتوای خوبی از رسوراترول است که با قطع خون رسانی به سرطان در حال رشد و مهار رشد سلول های سرطانی به پیشگیری از سرطان با پتانسیل آنتی اکسیدانی خود کمک می کند.
آجیل مناسب دیابت
از آنجایی که بادام زمینی فاقد قند است، برای بیماران دیابتی کاملا بی خطر است. آنها منابع غنی از مواد مغذی هستند و در عین حال خوشمزه هستند.
تحقیقات نشان می دهد که خوردن بادام زمینی در صبح می تواند سطح قند خون فرد را در طول روز کنترل کند. همچنین ممکن است در هنگام مصرف غذاهای شیرین تا حدی از افزایش انسولین جلوگیری کند. طبق یک مطالعه توسط انجمن پزشکی آمریکا، مصرف منظم بادام زمینی توانایی طبیعی بدن برای تنظیم سطح انسولین خود را در برابر دیابت نوع 2 تقویت می کند.
از سنگ کیسه صفرا جلوگیری می کند
سالانه حدود 25 درصد از بزرگسالان از سنگ کیسه صفرا رنج می برند. این یک بیماری ناشی از سطح کلسترول کنترل نشده است. از آنجایی که بادام زمینی کلسترول را کنترل می کند، خطر ابتلا به سنگ کیسه صفرا را می توان با مصرف منظم آن کاهش داد.
یک قاشق چایخوری نمک و زردچوبه را به 1 فنجان بادام زمینی اضافه کنید. 2 فنجان آب اضافه کنید و مخلوط را بجوشانید.
پس از به جوش آمدن، آب باقیمانده را خالی کنید و ½ قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز، کمی نمک و یک قاشق غذاخوری چاات ماسالا را به آن اضافه کنید.
همچنین می توانید پیاز و گوجه فرنگی خرد شده را به مخلوط اضافه کنید تا سالم تر شود. ذرت و انار را اضافه کنید تا چات بادام زمینی شما خوشمزه شود.
این را می توان به سرعت درست کرد و می توان آن را به عنوان سالاد همراه با وعده های غذایی خود میل کرد.