گندم امروز اصفهان یک غلات است، بنابراین یکی از نشاسته هایی است که باید در یک رژیم غذایی متعادل و متنوع گنجانده شود. گندم امروز اصفهان منبع مهم انرژی، معدن ویتامین های گروه B، منبع عناصر کمیاب است. بنابراین باید در منو باشد.
گندم امروز اصفهان خود را هوشمندانه انتخاب کنید.بسته به اینکه چگونه می خواهید آن را بپزید، شکل گندم امروز اصفهان را انتخاب کنید که برای شما مناسب است.
قسمت خوراکی دانه گندم امروز اصفهان دارای سه قسمت است. بیشتر غلات که آندوسپرم نامیده می شود، بیشتر از نشاسته تشکیل شده است. پوشش آن، سبوس، تقریباً 15 درصد وزن دانه را نشان می دهد.
سرشار از مواد مغذی و به ویژه فیبر (بیشتر نامحلول) است. در مورد جوانه، آن جنین غلات است. کمتر از 3 درصد وزن دانه را نشان می دهد.
با وجود اندازه بسیار کوچک، جوانه غنی ترین قسمت از مواد مغذی است. محتوای لیپید آن باعث می شود که به راحتی فاسد شوند.
دانه گندم امروز اصفهان را می توان به اشکال مختلف مصرف کرد: کامل، ترک خورده، پف کرده، پوسته پوسته، بلغور، بلغور، آرد و غیره. محصولات مختلف تولید شده از گندم امروز اصفهان دارای ارزش غذایی متفاوتی هستند که از جمله به درجه تصفیه آنها بستگی دارد.
برای جلوگیری از گندیدگی آن، گندم امروز اصفهان کامل یا آرد یکپارچه را در یخچال یا فریزر نگهداری کنید، مخصوصا اگر سنگی باشد.
همچنین می توانید نان گندم امروز اصفهان را در فریزر نگهداری کنید. غلات کامل را می توان مانند برنج در جای خشک و خنک نگهداری کرد.
از آنجایی که اولین گندم امروز اصفهانها فقط تحت تأثیر گرما میتوانستند پوست خود را جدا کنند و از آنجایی که گرما ساختار شیمیایی گلوتن را تا حدی تغییر داد که باعث از دست دادن خواص خمیری خود شود، نان برای هزاران سال صاف بود.
و مدتها پس از ظهور نان خمیر شده در چندین مکان در سراسر جهان به همین شکل ادامه یافت: اینها گالت، پیتا و چاپاتی هستند.